Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 17. fordulóban

A bajnokság idei utolsó, tizenhetedik fordulójában csapatunk igazi ki-ki meccset vívott a Karcag együttesével, de elég volt egy kétperces rövidzárlat és ennek köszönhetően pont nélkül maradt.

Több pályán is borult a papírforma a tegnapi összecsapásokon. A listavezető Putnok a szezon végére nagyon leengedett, egymás után második meccsén szenvedett vereséget. Ráadásul ezúttal otthon, a kis-Loki mindhárom pontot elvitte. Az őszi idény hajrájára elkapta a ritmust az Eger, s ennek most a második Cigánd látta kárát. A Kisvárda II kihasználta riválisa botlását, legyőzte az Újpest II-t és fellépett a dobogó második fokára. A DEAC érvényesítette a papírformát a Hatvannal szemben, miként a REAC sem adott esélyt a sereghajtó Gyöngyösnek. A kiesési rangadón fölényes győzelmet aratott az edzőváltáson átesett Sényő, míg a DVTK II kétgólos hátrányból fordítva győzte le a Tiszaújvárost.

Eredmények: Facultas Tiszafüredi VSE-Karcag 1-2, Putnok-DVSC II 0-1, Kisvárda II-Újpest II 2-1, Eger-Cigánd 4-1, DEAC-Hatvan 2-0, DVTK II-Tiszaújváros 4-3, REAC-Gyöngyös 3-1, Sényő-SBTC 5-1.

Ezzel a fordulóval véget ért a csapatok számára a 2023-as őszi idény. Most három hónapos szünet következik a pontvadászatban, a folytatás 2024. március első hétvégéjén következik.

About Author