Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 16. fordulóban

A hét végi, tizenhatodik fordulóban sérülésektől tizedelt csapatunk hazai pályán vereséget szenvedett a Kisvárda II együttesétől.

A játéknap mérkőzésein nagy részt papírforma eredmények születtek, de azért egy, két meglepetés akadt. A listavezető Kazincbarcika idegenben is simán verte a Tiszaújvárost, ugyanakkor a BKV Előre nem boldogult otthon a DVSC II-vel, a DEAC pedig a kis-Újpesttel. A Hajdúszoboszló könnyedén verte a Füzesgyarmatot, az Eger pedig kétgólos hátrányból felállva, nagy csatában a Békéscsaba II-t. Jászberényben kiszakadt a gólzsák, a hazaiak ötöt rúgtak a Tállyának. A Sényő megküzdött a három pontért Putnokon, míg a Salgótarján ki-ki meccsen verte a Hidasnémetit. A Törökszentmiklós nagyon közel állt első győzelméhez, ám a hosszabbításban a kis-DVTK döntetlenre mentette a találkozót.

Eredmények: Tiszafüredi VSE-Kisvárda II 2-0, Tiszaújváros-Kazincbarcika 0-3, BKV Előre-DVSC II 1-1, DEAC-Újpest II 1-1, Hajdúszoboszló-Füzesgyarmat 3-0, Eger-Békéscsaba II 3-2, Jászberény-Tállya 5-2, Putnok-Sényő 1-2, Hidasnémeti-SBTC 0-2, Törökszentmiklós-DVTK II 1-1.

About Author