Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 16. fordulóban

A bajnokság hétvégi, tizenhatodik fordulójában, Mácsai László 62. percben szerzett góljának köszönhetően döntetlenre végzett a táblázat ötödik helyén tanyázó Tiszaújváros otthonában.

Megszakadt a listavezető Putnok tizenöt meccsen át tartó veretlenségi sorozata, a listavezető Egerben hagyta a három pontot. Üldözői közül ugyanakkor a Cigánd magabiztos győzelmet aratott Gyöngyösön, és szintén három góllal nyert a Kisvőrda II Hatvanban. A kis-Loki ugyan két góllal is vezetett a DVTK II ellen, ám végül meg kellett elégednie az egy ponttal. Az Újpest II simán nyert a szomszédvárak rangadóján, míg a Karcag és a DEAC érvényesítette a papírformát az SBTC, illetve a Sényő ellen.

Eredmények: Tiszaújváros-Facultas Tiszafüredi VSE 1-1, Eger-Putnok 1-0, Gyöngyös-Cigánd 0-3, Hatvan-Kisvárda II 0-3, DVSC II_DVTK II 2-2, Újpest II-REAC 3-0, SBTC-DEAC 0-1, Karcag-Sényő 1-0.

Csapatunkra ezúttal hétközi forduló vár, szerdán pótolja ugyanis a DVSC II ellen elmaradt összecsapását. Mivel a két együttes felcserélte a pályaválasztói jogot, a találkozóra Tiszafüreden kerül sor.

About Author