Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 16. fordulóban

Tegnap a harmadosztályú bajnokság 16. fordulójának mérkőzésein léptek pályára a Keleti csoport együttesei. Csapatunk fordulatos meccsen idegenben nyert a Vasas II ellen, s ezzel megszakította négy meccse tartó nyeretlenségi sorozatát.

A forduló rangadóján a BVSC idegenben is nyerni tudott a Pénzügyőr ellen, mely így visszaesett a hatodik helyre. A Putnok csak döntetlenre végzett a kis-Diósgyőr vendégeként, de így is megőrizte második helyét. A DEAC újabb győzelmével fellépett a dobogó alsó fokára, míg a Karcag Sidibe góljával az utolsó percekben mentett pontot Füzesgyarmaton. A Kisvárda II zsinórban öt vereség után szerzett pontot. míg a sereghajtó Békéscsaba II a BKV Előre ellen végzett döntetlenre. A kis-Loki kiütötte a Sényő, a Hatvan izgalmas meccsen verte az elmúlt hetekben feltámadó Jászberényt, míg az Eger meglepetésre legyőzte a Hajdúszoboszlót.

Eredmények: Vasas II-Facultas Tiszafüredi VSE 2-3, Pénzügyőr-BVSC 0-1, DVTK II-Putnok 2-2, Tiszaújváros-DEAC 0-2, Füzesgyarmat-Karcag 1-1, Kisvárda II-Körösladány 1-1, Békéscsaba II-BKV Előre 2-2, DVSC II-Sényő 5-2, Eger-Hajdúszoboszló 2-0, Hatvan-Jászberény 2-1.

About Author