Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 15. fordulóban

Csapatunk tegnap rendkívül fegyelmezett, jó játékkal legyőzte a listavezető BKV Előre együttesét, s ezzel lélegzetvételnyi előnyhöz jutott üldözővel szemben.

A 15. forduló legnagyobb meglepetését csapatunk okozta az éllovas legyőzésével, de nem sokkal maradt el mögöttünk a Tiszaújváros sem, mely Hajdúszoboszlón aratott magabiztos győzelmet. A Kazincbarcika Eger elleni sikerével átvette a vezetést a táblázaton, míg a DEAC újabb győzelmével magabiztosan őrzi dobogós helyezését. A Kisvárda II viharsarki diadalával már a negyedik helyre rukkolt előre. A Hidasnémetinek nem volt esélye Sényőn a pontszerzésre. A Füzesgyarmat és a Putnok szoros meccsen gyűjtötte be a három pontot, az utolsó két helyezett csatája pedig döntetlennel ért véget.

Eredmények: Tiszafüredi VSE-BKV Előre 2-0, Újpest II-Jászberényi FC 1-2, Kazincbarcika-Eger 3-1, DEAC-DVSC II 3-0, Hajdúszoboszló-Tiszaújváros 0-3, Békéscsaba II-Kisvárda II 1-2, Sényő-Hidasnémeti 3-0, Füzesgyarmat-DVTK II 1-0, Tállya-Putnok 1-2, SBTC-Törökszentmiklós 1-1.

About Author