Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 14. fordulóban

Bár csapatunk tisztességesen helyt állt és nagy küzdelemre késztette a feljutásért küzdő DEAC gárdáját, végül mégis pont nélkül maradt a bajnokság 14. fordulójában megrendezett tegnapi összecsapáson.

A játéknap meglepetése, hogy a listavezető Kazincbarcika vereséget szenvedett Kisvárdán. Botlását a BKV azonnal kihasználta és visszavette a vezetést a táblázat élén. A Hajdúszoboszló idegenben ütötte ki az Eger együttesét, míg a Tiszaújváros négy vesztes meccs után nyert ismét. A Jászberény otthon tartotta a három pontot a kis-Loki ellen, a Putnok pedig megszórta az Újpest II-t. Hatpontos meccset nyert idegenben a kiesés elől menekülő Tállya, a Törökszentmiklós első győzelme továbbra is várat magára, míg az SBTC Diósgyőrben maradt pont nélkül.

Eredmények: DEAC-Tiszafüredi VSE 1-0, BKV Előre-Békéscsaba II 4-1, Kisvárda II-Kazincbarcika 2-1, Eger-Hajdúszoboszló 1-6, Tiszaújváros-Füzesgyarmat 3-1, Jászberény-DVSC II 1-0, Putnok-Újpest II 4-1, Hidasnémeti-Tállya 0-1, Törökszentmiklós-Sényő 0-1, DVTK II-SBTC 2-1.

About Author