Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez történt a 11. fordulóban

Csapatunk bravúros teljesítménnyel, története során először legyőzte a Kisvárda II együttesét a tegnapi bajnoki fordulóban és ezzel előrelépett a táblázat ötödik helyére.

Nehéz napjuk volt a mezőny első feléhez tartozó együtteseknek. A listavezető BVSC pontot vesztett Körösladányban, a második DEAC vereséget szenvedett Putnokon, a Pénzügyőr pont nélkül maradt Karcagon, a Hajdúszoboszló győztes állásban, az utolsó negyedórában négy gólt kapott Jászberényben. A BKV kibrusztolta a győzelmet az Eger ellen, míg a Füzesgyarmat pontot rabolt Debrecenből. Az angyalföldi fiatalok a forduló legnagyobb különbségű győzelmét aratva kiütöttek a viharsarkiak második csapatát. A Hatvan az utolsó percekben nyert Diósgyőrben, a Tiszaújváros pedig hatpontos meccsen diadalmaskodott Sényőn.

Eredmények: Facultas Tiszafüredi VSE-Kisvárda II 1-0, Körösladány-BVSC 0-0, Putnok-DEAC 1-0, Karcag-Pénzügyőr 1-0, Jászberény-Hajdúszoboszló 4-1, BKV Előre-Eger 1-0, DVSC II-Füzesgyarmat 1-1, Vasas II-Békéscsaba 7-2, DVTK II-Hatvan 0-1, Sényő-Tiszaújváros 2-3.

About Author