Felnőtt csapat Labdarúgás

Ez nem volt szép …

A bajnokság hétvégi fordulójában csapatunk súlyos vereséget szenvedett hazai pályán, a kiesés elől menekülő Füzesgyarmat ellen. Az 1-5 csúnyán mutat, de nincs idő a sebek nyalogatására, hiszen holnap már is pályára kell lépnünk. A bajnokság szerdai, 34. fordulójában a kis-Loki vendége lesz együttesünk.

– Nem néz ki jól ez az eredmény, és akkor még finoman fogalmaztam – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Ráadásul el kell ismernem, hűen tükrözi a látottakat. A részletekbe nem akarok belemenni, azokat az öltözőben kell megbeszélnünk, de most már nagyon úgy tűnik, hogy belekényelmesedtünk a bajnokságba. A jelek szerint sajnos nem csak a szurkolóink gondolták azt, hogy milyen jók vagyunk, mikor a harmadik helyre léptünk fel, hanem játékosaink is elhitték, most már nem érhet meglepetés minket. Pedig de … Nem vagyunk olyan jók, hogy félvállról vegyük a meccseket. Fegyelmezetlenségeinkért, figyelmetlenségeinkért most már sorozatban súlyos árat fizetünk. Öt fordulóval a vége előtt eljutottunk odáig, hogy már nem előre, hanem a hátunk mögé kell figyelnünk. Nehéz hajrá elé nézünk, s már csak egyszer játszunk itthon. Mindenkinek észbe kell kapni, különben kellemetlen meglepetés is érhet minket … Most felesleges esélyekről beszélni a DVSC II elleni holnapi meccset illetően, hiszen az Eger vagy éppen a Füzesgyarmat ellen minden mellettünk szólt, aztán a két találkozón kaptunk kilenc gólt. Most mi számítunk abszolút esélytelennek …

A szerdán 17 órakor, Debrecenben megrendezésre kerülő összecsapást Németh Gergely vezeti, segítői Flinta Zoltán és Végh Márton lesznek.

About Author