Felnőtt csapat Labdarúgás

Évértékelés (VI.): Kész a felkészülési menetrend

Elérkeztünk év végi értékelésünk utolsó fejezetéhez. Ezúttal a várható változásokról, a felkészülés menetéről tájékoztatta honlapunkat vezetőedzőnk.

  • Az bebizonyosodott az ősz folyamán, hogy rutin tekintetében erősítésre szorulunk – folytatta mondandóját Dorcsák Zoltán. – Ráadásul néhány játékos krónikus sérülése miatt kiszámíthatatlan volt, hogy mikor, mennyi időre számíthatunk rá. Mindenképpen szükségünk van olyan játékosra, aki hátul összefogja fiataljainkat. Még a szezon hajrájában elköszöntünk Bakos Zsombortól, de rajta kívül is lesz két, három távozónk. A helyükre azonnal bevethető, rutinos játékosokat szeretnénk igazolni. Elkészült téli felkészülési menetrendünk. Január 15-én kezdjük az edzéseket, s március harmadiki, salgótarjáni bajnoki rajtig hat gyakorlómérkőzésen lépünk pályára. Ellenfeleink között megyei I. osztályú és NB III-as együttesek lesznek..

Elsőként január 27-én a Hajdú-Bihar vármegyei első osztályt vezető Monostorpályi gárdáját fogadjuk Tiszafüreden, majd meccselünk a Karcag, a Szolnoki MÁV, a Füzesabony, a Martfű és a Tiszaújváros ellen.

About Author