Felnőtt csapat Labdarúgás

Évértékelés (V.): Egyből a rajton csúcsformát kell hozni …

Vezetőedzőnk évértékelőjének előző részét ott fejeztük be, hogy szimpatikus vesztesként mindenki dicsérte az ősszel csapatunkat, de hát ezért plusz pontokat nem kaptunk.

  • Azzal, hogy a tizenötödik helyen töltjük a telet, alaposan megnehezítettük saját dolgunkat tavaszra – folytatta értékelését Dorcsák Zoltán. – Ugyan a csoportunkból legjobb kieső helyen tanyázó SBTC mindössze kettő pontra áll előttünk, ám a harmadosztályú bajnokság négy 13. helyezettje közül a két legrosszabb is kiesik. Márpedig ott igencsak kiélezett a verseny: Budaörs 18, Sényő, Füzesgyarmat 17-17, Fehérvár II 15 pont.

Magyarán nem elég a tizenharmadik helyre előre kapaszkodnunk tavasszal (mindössze négy pont a lemaradásunk), de figyelni kell a többi csoport eredményeire is …

Nem szeretnénk borotvaélen táncolni a szezon végén, ezért már a március 3-i rajtra csúcsformába kell lendülnünk. A sorsolunk is olyan, hogy akár már ekkor eldőlhet a sorsunk. A tizennegyedik Salgótarjánnal kezdünk, fogadjuk a tizenkettedik Hatvant, majd az újpesti kitérő után jön a tizenegyedik REAC. Ha ebből a négy meccsből kilenc pontot begyűjtenénk, el is kerülnénk a kiesést jelentő helyről.

(folyt. köv.: kész a felkészülési menetrend)

About Author