Felnőtt csapat Labdarúgás

Érthetetlen …

Csapatunk a bajnokság hétközi fordulójában 4-1-es vereséget szenvedett a Karcag együttesétől. Aki látta az összecsapást, azok számára érthetetlennek tűnik az eredmény …

– Ha azt mondom, hogy egészen a hajrá kezdetéig mi játszottunk jobban, nekünk volt több helyzetünk, s csalódott lettem volna, ha nem nyerjük meg a meccset, még finoman is fogalmaztam – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – A hetvenedik perc táján volt egy óriási ziccerünk, Engel Alex mindenkit kicselezett, elrúgta a labdát a kapus mellett is, ám a visszafutó védő a gólvonalról menteni tudott. A kontrából pedig Gránicz Patrik rúgott egy óriási gólt. Akkor megtört valami a csapatban, érthetetlenül szétestünk, mintha fejben feladtuk volna a meccset. Már nem futottunk, nem küzdöttünk, s ezt újabb gólokkal büntette a Karcag. Ha tíz perccel tovább tart a találkozó, még súlyosabb vereség lett volna a vége. Számunkra jókor jön a hétvégi bajnoki szünet, rendet kell tenni a fejekben, olyan nem fordulhat elő többet, hogy feladjunk a mérkőzést.

Azért nem maradunk meccs nélkül a hétvégén …

– Szombaton MOL Magyar Kupa mérkőzésen lépünk pályára a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályban szereplő Felsőzsolca otthonában. Mi eddig is komolyan vettük a kupameccseket, így most is tovább szeretnénk jutni.

A szombaton 16.30-kor, Ongán megrendezésre kerülő összecsapást Tóth Tamás vezeti, segítői Vilmányi Simon és Dr. Kiss Attila lesznek. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amennyiben a rendes játékidő döntetlennel ér véget, 2×15 perces hosszabbításra, szükség esetén tizenegyesrúgásokra kerül sor.

About Author