Felnőtt csapat Labdarúgás

Érthetetlen volt az első félidő

Nehéz egy olyan meccset megemészteni, amikor a látottak nem igazán tükrözik a végeredményt. Éppen ezért hagytunk is időt vezetőedzőnknek a sényői találkozó értékelésére …

  • Nem kezdtünk rosszul Sényőn, nyugodtan mondhatom, semmi jele nem volt annak, hogy háromgólos hátrányba kerülünk a szünetig – elevenítette fel a vasárnap látottakat Dorcsák Zoltán. Érthetetlen számomra, hogy amennyiben gólt kapunk, azonnal szétesik játékunk. Pedig ezúttal sem fociztak le minket a hazaiak, de két szögletből és egy eladott labdából 45 perc alatt tetemes hátrányba kerültünk. A szünetben sikerült rendet tenni a fejekben. A térfélcserét követően gyorsan szépítettünk, majd zsinórban dolgoztuk ki a helyzeteket. Sajnos a második gólunk túl későn született, pedig simán szerezhettünk volna pontot. Az a baj, hogy Szabó Viktor kivételével még egyetlen támadónk sem szerzett gólt tavasszal, pedig már hat meccsen túl vagyunk.

Csapatunk a hét végén az életben maradásért küzdő, jelenleg 17. helyen tanyázó, ám tavasszal már hét pontot szerzett Salgótarjánt fogadja.

About Author