Felnőtt csapat Labdarúgás

Értékmérő meccs Jászberényben

Miközben az edzéseken gőzerővel dolgoznak játékosaink, hogy minél jobb állapotba kerüljenek a bajnoki rajtra, szakmai stábunk a felkészülési meccseken tudja lemérni, hol is tart átalakulóban lévő együttesünk “összekovácsolása”. Mivel egy hét múlva csapatunk már tétmeccsen lép pályára – a ZTE elleni Magyar Kupa-összecsapás jövő csütörtökön lesz -, így szükség van értékmérőnek számító kilencven percre. Holnap egy ilyenre leszünk hivatalosak Jászberény …

Az elmúlt napokban, hetekben több új játékos csatlakozott keretünkhöz. A magyar bajnokságokban játszókat többé, kevésbé ismertük, ezért is ajánlottunk nekik szerződést, ellenben legfrissebb szerzeményünk, Jakab Róbert Erdélyből érkezett, róla kevesebb információval rendelkeztünk.

  • Úgy gondolom, a Tiszafüred jól jár Jakab Róberttel – felelte honlapunk érdeklődésére a számos NB I-es, NB II-es együttes kispadján megfordult, az elmúlt években a Csíkszeredát és a Székelyudvarhelyet is dirigáló szegedi edző, Vágó Attila. – Volt játékosom Erdélyben, emberileg is csak jókat tudok róla mondani. Sokat futó, a játékot olvasni tudó, képzett, jó futballista. Biztos vagyok benne, erőssége lesz a gárdának.

Jakab Róbert sorsa már eldőlt, tavasszal csapatunkat erősíti – minden bizonnyal pályára lép holnap, a jászberényi felkészülési meccsen is -, ellenben van még egy próbajátékosunk, akinek szerződtetése kérdéses. Neki holnap, a 17 órakor kezdődő jászberényi találkozón kell meggyőzni vezetőinket, hogy erősítést jelentene számunkra a bajnokság folytatásában.

Az őszi idényben, hazai pályán 2-1-re legyőztük a JFC együttesét bajnoki találkozón – gólszerzők: Szabó T., Szanku, illetve Pálinkás -, megfosztva ezzel veretlenségüktől a kék-fehéreket.

A berényi felkészülési meccset a járványügyi szabályoknak megfelelően zárt kapuk mellett rendezik.

About Author