Felnőtt csapat Labdarúgás

Erre a szezonra építhetünk

Vasárnap befejeződött a 2020-21-es harmadosztályú bajnokság. Csapatunk a zárófordulóban ugyan vereséget szenvedett, ám ezzel együtt is a tizenegyedik helyen ért célba.

  • Tartottam tőle, hogy az utolsó meccsre mennyire szívjuk fel magunkat, de azt hiszem nincs okunk a szégyenkezésre a BVSC elleni 2-1-es vereség miatt – értékelte a hétvégén látottakat vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Nem csak azért mondom, mert a második helyen végzett a fővárosi alakulat, de a riválisokhoz képest nagyon jó csapat, s így is, különösen a második félidőben partiban voltunk velük. Hiába voltunk azonban egyenrangú ellenfelek a mezőnyben, a támadó harmadban sokkal pontosabbnak, ezáltal veszélyesebbnek bizonyultak a vasutasok, s ez tükröződik az eredményben is.

A szezon értékelésébe egyelőre ne menjünk bele, de ha egy mondatban kellene összefoglalni az elmúlt esztendőt, mi lenne az?

  • Újoncként úgy végeztünk a tizenegyedik helyen, hogy egyetlen pillanatra sem voltak kiesési gondjaink, azaz nyugodtan mondhatom, dicséretes teljesítményt nyújtottunk. Úgy gondolom, erre a szezonra lehet építeni a következőben …

Vezetőedzőnk éves értékelését az elkövetkező napokban olvashatják.

About Author