Felnőtt csapat Labdarúgás

Érkeznek, távoznak …

Bár még téli szabadságukat töltik játékosaink, a színfalak mögött azért már javában zajlanak az események. Ahogy az ilyentájt mindig aktuális, a klubvezetők a keret megerősítésén fáradoznak, miközben ez azzal is jár, hogy néhány játékostól el is kell köszönni …

Nincs ez másként csapatunknál sem. Bár csak január 11-én kezdődik a felkészülés, már most biztos, hogy lesznek (vannak) távozók és természetesen érkezők is. Ezekről – amint biztossá válik a hír -, illetve a riválisainkat érintő átigazolásokról folyamatosan beszámolunk szurkolóinknak. Akkor kezdjük a távozókkal.

  • Csikós Lajos a nyáron Kisújszállásról érkezett Tiszafüredre, ám munkahelyi elfoglaltsága megakadályozta abban, hogy meghatározó tagja legyen csapatunknak. Mindössze négy alkalommal volt a kezdőtizenegy tagja, s hétszer csereként lépett pályára. Most úgy döntött, hogy a több játék reményében távozni szeretne, s ehhez mi hozzájárultunk – tájékoztatta honlapunkat csapatunk vezetőedzője, Dorcsák Zoltán.

Indormációink szerint a megyei I. osztályú Törökszentmiklós lehet Csikós Lajos következő csapata.

Rajta kívül két játékos távozása biztos még a télen. A 25 éves, a nyáron az RKSK-tól érkezett Szántó Gergőre, illetve a 22 éves, 2020 nyarán a Dunaferrtől igazolt Haász Tamásra nem számít a tavasszal klubunk.

Mindhárom távozó játékosnak sok sikert kívánunk további pályafutásához!

About Author