Felnőtt csapat Labdarúgás

Eredményes, de nehéz év után …

Amolyan óév-búcsúztató, új év köszöntő kapcsán klubunk elnök-helyettesét faggattuk a közelmúltról, illetve az elkövetkező hónapok várakozásairól.

  • Örömmel tölt el mindannyiunkat, hogy az utóbbi évek legjobb idényét produkálva a nyolcadik helyen zárta a 2022-es esztendőt csapatunk – felelte érdeklődésünkre Ábrahám Tamás. – Remek társaság jött össze, a játékosok magatartása, teljesítménye, a mutatott játék, és ami döntő, az eredmények egyaránt kivívták elégedettségünket. Sikerünk egyik alappillére a rendkívül jó csapatszellem volt, mely a menet közben fellépő nehézségeken is átlendítette a gárdát. A gazdasági nehézségek, az energiaválság a mi klubunkat sem kímélte, több támogatónk is visszalépett az elmúlt hónapokban, ám Ujvári Imre polgármester úr, illetve az önkormányzat segítségével sikerült átvészelnünk a legkritikusabb időszakot is. Azt megígérhetem, hogy a tavaszi idényt mindenképpen végig csináljuk, aztán majd meglátjuk, miként alakul a gazdasági helyzet. Úgy gondolom, 2023 még nehezebb lesz, mint volt az elmúlt esztendő, de én azért bízom benne, hogy túl éljük ezt a válságos időszakot is.

Csapatunk január 9-én kezdi meg a felkészülést a tavaszi idényre. A keret változásairól folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat.

About Author