Felnőtt csapat Labdarúgás

Elnézést kell kérnem a játékosomtól

Csapatunk a bajnokság 25. fordulójának rangadóján 2-1-es vereséget szenvedett a listavezető BVSC ellen, ám ezzel együtt is megőrizte előkelő helyezését a táblázaton.

  • Azt kaptuk a BVSC-től, amire számítottunk – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Tudtuk, hogy nem fog nekünk rontani, hogy kivárásra játszik, s a hibáinkra épít, mégsem tudtuk megakadályozni ebben. Vernes Richárd első hibánkat azonnal megbüntette, így hátrányból kellett futballoznunk. Sajnos a második gól, majd a kiállítás megpecsételte a sorsunkat.

Azért a második gól megér egy “misét” …

  • A találkozón, élőben látva az esetet, úgy gondoltam, hogy Tomola Patrik hibázott, s abból növelte előnyét a vasutasgárda. Visszanézve azonban a meccset egyértelművé vált számomra is, hogy nem a játékosom, hanem a játékvezető hibázott. Méghozzá nagyot, s ezzel befolyásolta a végeredményt. A felszabadítani szándékozó védőnket ugyanis oldalról letarolta az egyik BVSC játékos, így pattant a labda Szilágyi elé, aki aztán a kapuba lőtt. Elnézést kell tehát kérnem Tomola Patriktól, a helyes ítélet szabadrúgás lett volna kifelé. Meggyőződésem, ha nincs ez a gól, nem történik meg a kiállítás sem.

Erőnket jelzi, hogy tíz emberrel is tudtunk szépíteni.

  • Tény, 0-2 után kaphattunk volna újabb gólokat, azaz megérdemelt a BVSC sikere, ám az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem adtuk fel a meccset és ennek köszönhető, hogy Kertész Tamás révén sikerült szépítenünk a hajrában.

Csapatunk vasárnap Hajdúszoboszlón folytatja bajnoki szereplését.

About Author