Felnőtt csapat Labdarúgás

Elfogytunk …

Számtalanszor írtunk róla, hogy a szegény embert még az ág is húzza, de a jelek szerint mi nagyon szegények vagyunk. Már a legutóbbi fordulóban is úgy léptünk pályára, hogy asszisztensedzőnket, Tóth Tibort és két 17 éves fiatalunkat, Illés Patrikot és Nyiri Lászlót is pályára kellett küldeni, ám a helyzet azóta nem, hogy javult volna, még rosszabbodott is.

Ugyan Tomola Patrik és Mészáros Norbert eltiltása lejárt, azaz visszatérhetnek vasárnap, ám most Háda Zoltán hiányzik majd ötödik sárga lapja miatt. És akkor még nem említettük Kalóz Ádám esetét, akit legutóbb Tiszaújvárosban sérülés miatt le kellett cserélni. Csapatkapitányunk még mindig nem tud teljes értékű munkát végezni, játékára kicsi az esély vasárnap.

A hab a tortán pedig Szabó Viktor kiesése. Szezon közben érkezett támadónk múlt vasárnap úgy üközött ellenfelével, hogy annak foga felsértette az alkarját. A nyílt seb pedig mára elfertőződött, nem varrják össze, így nem léphet pályára a hét végén.

Nem elég tehát, hogy a dobogóra pályázó Hajdúszoboszlót fogadjuk a hétvégén, azaz nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, még az is kérdéses, hogy lesz-e tizenegy egészséges felnőtt játékosunk …

About Author