Felnőtt csapat Labdarúgás

El kell hinnünk, hogy van esélyünk

A hét végi bajnoki fordulóban Balassagyarmatra látogat csapatunk. Ahhoz a Balassagyarmathoz, mely utolsó hét meccsén egy(!) gólt kapott, s 18 pontot szerzett. Ennek fényében nem túlzás azt állítani, hogy a hazai gárda a kilencven perc esélyese.

  • Ezzel nem is vitatkozhatunk, de látva a csapat Tiszakécske elleni teljesítményét, azt a küzdőszellemet, amivel sikerült meglepnünk a listavezetőt, úgy gondolom lehet sanszunk egy jó eredményre – vélekedett a hétvégi találkozóról vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Ha elhisszük, hogy van keresnivalónk, bármi kijöhet a vasárnapi összecsapásból. Nyugodtan mondhatom, a Balassagyarmat az egyik legstabilabb gárda a Keleti csoportban. Szinte az összes meccsüket láttam, hiszen tőlük kapjuk az ellenfeleket, így remélem nem tudnak meglepni minket. Csak érdekesség, de a mi hitünket erősítheti, 2021-ben amikor gólt kapott a Balassagyarmat, nem szerzett pontot. Szabó Tamásban, Barna Viktorban, Urbin Petiben pedig benne van a gól …

Sérülés miatt Dorcsák Zoltán nem számíthat Mészáros Norbert és Balogh Krisztián játékára a hét végén, ugyanakkor eltiltás miatt senkit nem kell nélkülöznie.

About Author