Felnőtt csapat Labdarúgás

Egyszer csak megfordul a szerencse …

A bajnokság hatodik fordulójában a fővárosba látogat csapatunk. A vasárnap 16 órakor kezdődő találkozó előtt vezetőedzőnket faggattuk.

– Eltelt öt forduló a bajnokságból és még nincs győzelmünk, így pedig elég rosszul fest a tabella – ismerte el Dorcsák Zoltán. – Szerdán az Újpest II ellen 1-0-ás vereséget szenvedtünk, mégsem tudom elmarasztalni a játékosaimat. Mindent elkövettek a siker érdekében, a második félidőben szinte felbillent a pálya a fölényünktől, de semmi sem sikerült. Egyszerűen a szerencse is elpártolt tőlünk az idei szezonban. Ugyanezzel a játékkal minden további nélkül lehetne akár 8-10 pontunk. Éppen ezért nem szabad, hogy hitüket veszítsék a játékosok, biztos vagyok benne, előbb vagy utóbb megfordul a szerencsénk. Ugyan a REAC önbizalom-növelő győzelmet aratott Sényőn a hétközi fordulóban, ám hazai környezetben még nyeretlen. Remélem ugyanez lesz a helyzet vasárnap este is.

A vasárnap Rákospalotán megrendezésre kerülő összecsapást Virág András vezeti, segítői Varga Levente és Bán Kristóf lesznek.

About Author