Felnőtt csapat Labdarúgás

Egy megyei rangadó mindig kiszámíthatatlan

Még épp, hogy túl vagyunk a bajnokság tizenkettedik, vasárnapi fordulóján, máris itt a következő játéknap. Szerdán 13 órakor megyei rangadón fogadja csapatunk a Jászberény együttesét.

Együttesünk utolsó hat bajnoki találkozóján veretlen maradt, két győzelme mellett négyszer döntetlenre végzett, rúgtunk 17 gólt és kaptunk tízet.

Ugyanakkor ezen időszak alatt a Jászberény ötször pont nélkül maradt, s csupán egyszer, a Hajdúszoboszló ellen nyert, miközben négy gólt szerzett és tizenkettőt kapott.

Az elmúlt meccseken mutatott formák alapján egyértelműen csapatunk tűnik az összecsapás esélyesének.

  • Egy megyei rangadó előtt felesleges bármiféle esélyről is beszélni, teljes mértékben kiszámíthatatlan a találkozó végkimenetele – vélekedett felvetésünkre vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – A Jászberény ráadásul olyan hullámzó teljesítményt mutat, hogy még inkább megjósolhatatlan, melyik arcát mutatja szerdán. Az egyik héten kikap az Egertől, majd legyőzi az addig veretlen Hajdúszoboszlót, szóval nagyon észnél kell lennünk holnap. Eltiltottunk, illetve újabb sérültünk nincs, ugyanazzal a kerettel készülünk a találkozóra, mely vasárnap pontot hozott haza Putnokról.

Ami a berényieket illeti: Szőllősi Ferenc és Erdős Gábor eltiltása lejárt, ugyanakkor a több poszton is bevethető Asztalos Dávidot vasárnap kiállította a játékvezető, így ő biztosan nem lép pályára a rangadón.

A találkozót Zimmermann Márió vezeti, segítői Punyi Gyula és Balla Levente lesznek.

About Author