Felnőtt csapat Labdarúgás

Egész héten kerestük a góllövő-cipőt …

A múlt heti, sikertelen bajnoki rajtot követően kettőzött akarattal készült csapatunk egész héten a vasárnapi, hazai folytatásra.

  • Átbeszéltük a csabai találkozót, reményeim szerint tanultunk belőle – felelte érdeklődésünkre csapatunk vezetőedzője, Dorcsák Zoltán. – Az biztos, hogy teljesen más meccs lesz a Füzesgyarmat elleni, mint volt a viharsarki kilencven perc. Ismerjük soros ellenfelünket. Erős felépítésű játékosok alkotják, akik megalkuvást nem tűrően mennek előre. Pontrúgásaik, bedobásaik rendkívül veszélyesek, muszáj lesz ezeket a szituációkat jól levédekeznünk. Fehér Zsolt és Háda Zoltán letöltötte eltiltását, míg Mészáros Norbert meggyógyult, így keretünk azért lényegesen erősebb lesz, mint egy hete. A sikerhez viszont gólt, gólokat kell szereznünk. Ha viccesen akarok fogalmazni, egész héten kerestük a góllövő-cipőket, remélem akadt olyan játékosunk, aki meg is találta.

A vasárnap 14 órakor, a Lipcsey Elemér Sporttelepen megrendezésre kerülő bajnoki találkozót Borbás Bottyán vezeti, segítői Bereczki Bence és Juhász Szabolcs lesznek.

About Author