Felnőtt csapat Labdarúgás

Döntetlennel zártuk a bajnokságot

Vasárnap kora este befejeződött a 2021-22-es harmadosztályú bajnokság. Csapatunk remek játékkal, a bravúrok sorát bemutató Tajti Bence vezérletével, idegenből, a negyedik helyen végzett Hajdúszoboszló otthonából rabolt pontot.

A zárófordulóra minden lényeges kérdés eldőlt már, így tudni lehetett, hogy a Kazincbarcika jut fel az NB II-be és az SBTC, Hidasnémeti, Tállya, Törökszentmiklós kvartett esik ki a megyei bajnokságokba. Ennek megfelelően túl sok izgalmat nem tartogattak a meccsek.

A kiesők egyaránt sima vereséggel búcsúztak a pontvadászattól. Tavaszi mélyrepülését a zárónapon sem tudta megszakítani a Jászberény, miként a Békéscsaba II is nagyon leengedett a hajrára. A Sényő fordulatos meccsen szerzett pontot a dobogós BKV otthonában, míg a Tiszaújváros vesztes állásból nyert a kis-Loki vendégeként. A Füzesgyarmat idegenbeli győzelmével az utolsó pillanatban beelőzte a Békéscsaba II-t, s ezzel a mezőny első felében végzett.

Eredmények: Hajdúszoboszló-Tiszafüredi VSE 2-2, Kazincbarcika-Békéscsaba II 3-2, DEAC-SBTC 4-0, BKV Előre-Sényő 3-3, DVSC II-Tiszaújváros 1-2, Kisvárda II-Tállya 3-0, Putnok-Törökszentmiklós 6-0, Eger-Újpest II 0-0, Hidasnémeti-Füzesgyarmat 1-3, Jászberény-DVTK II 0-2.

About Author