Felnőtt csapat Labdarúgás

Debrecenbe kéne menni …

… kezdődik a közismert népdal, s ezt most csapatunk is dudorászhatja vasárnap, útban a hajdúsági megyeszékhelyre, hiszen a kis-Loki vendégeként lép pályára a bajnokság negyedik fordulójában.

Három mérkőzésen van túl csapatunk, s egyelőre mintha egy hullámvasúton ülne. Az első meccsen, Kazincbarcikán annak ellenére remek játékkal rukkolt ki, hogy 2-1-es vereséget szenvedett. A Békéscsaba II ellen koncentrációban meg sem közelítette előző heti játékát és ennek fájó hazai kudarc lett a vége. A két meccsen kapott hat gól nem tűnt éppen önbizalomnövelőnek a füzesgyarmati kirándulás előtt, ám ezúttal ismét szebbik arcát mutatta együttesünk: szervezett, fegyelmezett játékkal gól nélküli döntetlenre végzett Békésben.

Most itt a szezon harmadik idegenbeli összecsapása. Ahhoz a DVSC II-höz látogatunk vasárnap, mely hozzánk hasonlóan nyeretlen, 3 gólt szerzett, 6-ot kapott. Igaz, a piros-fehérek két döntetlennel rendelkeznek …

A vasárnap 17 órakor kezdődő bajnoki mérkőzésre a DEAC sporttelepén kerül sor. Az összecsapást Molnár Réka dirigálja, segítői Vrbovszki Pál és László István lesznek.

About Author