Felnőtt csapat Labdarúgás

Csak a BVSC-nek van veszítenivalója

Hétvégén a huszonötödik forduló mérkőzéseivel folytatódik a harmadosztályú bajnokság. Csapatunk vasárnap a veretlenül listavezető BVSC-t fogadja a Lipcsey Elemér Sportközpontban.

  • A Körösladány és a DEAC után tavasszal már a harmadik olyan meccsen lépünk pályára vasárnap, melyen nem mi vagyunk a találkozó esélyesei – vélekedett a fővárosiak elleni találkozóról vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Ugyanakkor úgy gondolom, ezen a mérkőzésen csak a BVSC-nek van veszítenivalója. Ha kikapunk, mondhatjuk papírforma eredmény született, ha viszont pontot, pontokat szerzünk, már bravúrt értünk el a már szinte bajnoknak tekinthető vasutasok ellen.

Azért a harmadik helyünkre máshol is felkapják a fejüket a szurkolók …

  • Hazudnék, ha azt mondanám, hogy egyáltalán nem nézünk a táblázatra. Természetesen legyezgeti a hiúságunkat dobogós helyezésünk, de semmi több. Még sok meccs van hátra a bajnokságból, majd a végén értékeljünk. Eredetileg az első tízbe szerettünk volna bekerülni, de a téli nyolcadik hely után most már jó lenne az 1-7. hely valamelyikét megcsípni.

A bravúros tavaszi szereplés után vélhetően jó hangulatban várjuk a fővárisi gárdát.

  • Azt hiszem ez természetes. Sérültünk, eltiltottunk nincs, Baranyi Bence is visszatérhet a keretbe, így a legerősebb kerettel készülünk a rangadóra.

A Tiszafüreden vasárnap 14 órakor kezdődő rangadót Szigetvári Márk vezeti, segítői Zahorecz Roland és Ancsin Zoltán lesznek.

About Author