Felnőtt csapat Labdarúgás

BVSC után Hajdúszoboszló előtt …

Nincsenek könnyű napjai csapatunknak. A bajnokság hétközi, szerdai fordulójában a listavezető BVSC vendége volt, két nap múlva pedig a táblázat negyedik helyén tanyázó Hajdúszoboszlót fogadja.

  • Bár a mezőnyben teljesen egyenrangú partnere voltunk az éllovasnak, sajnos elhibáztuk lehetőségeinket és ez vereséghez vezetett – értékelte röviden a látottakat Dorcsák Zoltán. – Csalódott vagyok, mert úgy érzem több volt ebben a meccsben. Tudtuk, hogy döntő lesz, ki szerzi meg a vezetést de nem vitatható el, hogy végül megérdemelten nyert a BVSC. Nagyon szervezett, fegyelmezett volt, s a második góllal elvarrta a szálakat. Sajnos 2-0 után mintha tanácstalanokká váltunk támadásban, már csak beíveléseket követően veszélyeztettünk. Igaz, azokból is értünk el kapufát, illetve alakítottunk ki helyzetet.

Ha ehhez hozzátesszük, hogy az első félidő tizenötödik percében, 0-0-ás állásnál mekkora helyzetet hagytunk ki, különösen fájó a végeredmény. Amennyiben Skulka Botond betalál az ötösről és mi vezetünk, egészen másképpen alakul(hatot)t volna a mérkőzés.

  • Igyekszünk tanulni a hibánkból és már a vasárnapi, Hajdúszoboszló elleni rangadón kiküszöbölni azt. Hasonlóan nehéz mérkőzés lesz, mint volt a szerdai. Ugyanolyan szervezett gárda a Szoboszló, mint a BVSC, védelme pedig az egyik legstabilabb az egész osztályban. Csak meg kell nézni, hogy hat meccsen mindössze négy gólt kapott, háromszor is érintetlen maradt a hálója.

A vasárnapi bajnoki mérkőzés 16 órakor kezdődik a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

About Author