Felnőtt csapat Labdarúgás

Bosszantó gól az utolsó percben

Csapatunk szerdán este lejátszotta idei negyedik felkészülési mérkőzését. Ami az eredményeket illeti, nem lehetünk boldogok, hiszen továbbra is nyeretlenek vagyunk 2022-ben, két döntetlen mellett kétszer vereséget szenvedtünk. Ugyanakkor azért akadnak pozitív élményeink is …

Keretünk szép lassan kiegészül. Már csak Kertész Tamás és Barna Béla nincs bevethető állapotban, s amennyiben sikerül megegyeznünk kiszemeltjeinkkel, megszűnnek égető létszámgondjaink.

Játékunk is alakul, a találkozók nagy részében védekezésünk is rendben volt, ám azért akadnak még kihagyásaink. Támadójátékunk viszont még nem az igazi, a négy találkozón mindössze két gólt szereztünk – abból is az egyik tizenegyesből született -, a Szolnok és tegnap az Eger ellen eredménytelenek maradtunk.

  • Bosszantó góllal szenvedtünk vereséget tegnap, csak mi tudunk így kikapni az utolsó percben – nyilatkozta meglehetősen lehangoltan az Eger elleni 0-1-et követően vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Egy órán át teljesen kiegyenlített mérkőzés zajlott a pályán, egyik csapat sem tudott fogást találni a másikon. A hatvanadik perctől viszont a vendégek mezőnyfölényt harcoltak ki, de álltuk a sarat. Az utolsó pillanatban azonban megint kihagyott figyelmünk, belealudtunk a meccsbe és ezt végül kihasználták az egriek.

Ami a próbajátékosokat illeti, a héten még csapatunkkal készülnek, majd a szombati felkészülési meccset követően dől el a sorsuk.

About Author