Felnőtt csapat Labdarúgás

Bizakodva várjuk a DEAC-ot

A hét végén már a huszonharmadik forduló összecsapásait rendezik a harmadosztályú bajnokságban. Csapatunk vasárnap délután a tavaszi idényben menetelő, öt mérkőzéséből négyet is megnyerő DEAC együttesét fogadja.

  • Az ősszel az egyetemisták ellen sikerült megszereznünk első bajnoki győzelmünket a 2023-24-es idényben, azaz szép emlékeket őrzünk az odavágóról – kezdte hétvégi felvezetését vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Az elmúlt két fordulóban aratott sikerünket követően érthetően jobb lett a hangulat az öltözőben, s bizakodva várjuk a vasárnapi találkozót, de tisztában vagyunk vele, az egyik legjobb formában lévő gárda ellen kell(ene) tovább gyűjtögetnünk a pontokat. A DEAC a gyengébb őszi kezdése után mára összeállt, s mivel az élen állók botladoznak, nem mondott le a feljutásról. Ideális körülmények között, komoly szakmai stáb vezetésével készülnek játékosai, de számunkra továbbra is létfontosságú minden pont, azaz nem feltartott kézzel lépünk pályára vasárnap. Jó hír számunkra, hogy Kalmár Feri múlt heti hiányzását követően már a csapattal edz, így nincs akadálya, hogy visszatérjen a keretbe.

A vasárnap 16 órakor kezdődő tiszafüredi találkozót Urbán Eszter vezeti, segítői Gergely Márton és Juhász Bálint lesznek.

About Author