Felnőtt csapat Labdarúgás

Bemutatjuk ellenfelünket: Füzesgyarmati SK

A harmadosztályú bajnokság hét végi, 24. fordulójában a feljutást csak jókora balszerencsével elbukó, idén is roppant erős kerettel rendelkező Füzesgyarmati SK vendége lesz csapatunk.

Az egykori játékosunk, Csillag László dirigálta Békés megyei alakulat jelenleg a táblázat ötödik helyen tanyázik, lemaradása a dobogó legalsó fokán álló BVSC-től mindössze három pont.

Kicsit nehézkesen kezdték a bajnokságot a gyarmatiak, az első hat fordulóban háromszor is pont nélkül maradtak. Utána viszont belelendültek, felzárkóztak az élmezőnyhöz, ám őket is utolérte a járvány, és novemberben zsinórban három meccset is elveszítettek.

Idén azonban – hozzánk hasonlóan – elkapták a rajtot, két győztes meccsel a hátuk mögött várják csapatunkat, ráadásul a 180 perc alatt érintetlen maradt a hálójuk is. A tavaszi nyitányon, hazai környezetben 1-0-ra legyőzték a listavezető Tiszakécskét, majd múlt vasárnap a mindenkire veszélyes Balassagyarmat otthonában is nyerni tudtak 1-0-ra. Mindkét meccsen Popescu szerezte a góljukat.

A Füzesgyarmat 11 hazai meccse közül nyolcat(!) megnyert, csupán még augusztusban a Cegléd és a Salgótarján, majd a járvány idején, novemberben a DVSC II tudott pontot rabolni tőlük. Igaz, ők egyaránt nyertek is!

Most rajtunk a sor …

About Author