Felnőtt csapat Labdarúgás

Barna-gólokkal éledezik csapatunk

Ha együttesünk még nem is indult be igazán – azért három forduló óta veretlenek vagyunk -, egy, két játékosunk formája már mindenképpen dicséretet érdemel. Különösképpen két fiatal támadónk hozta magát az elmúlt mérkőzéseken. Csapatunk 15 őszi góljából ugyanis tizenkettőt ketten hoztak össze.

A 20 éves Barna Viktor az utolsó három bajnokin, a Sényő, a Salgótarján, illetve legutóbb a DVTK II ellen egyaránt a kapuba talált és kilenc forduló után már hat gólnál jár.

A formajavulást illetően talán még rajta is túl tesz a 21 éves Barna Béla. A Hajdúböszörményben nevelkedő támadó a nyáron az akkor még megyei I. osztályú Hajdúszoboszlótól érkezett klubunkhoz. Ugyan az első körben, Kazincbarcikán még csak a padon ült, majd a Békéscsaba II, illetve a Füzesgyarmat ellen csereként lépett pályára, ám azóta kirobbanthatatlan a kezdőből. Dorcsák Zoltán vezetőedző bizalmát pedig gólokkal hálálta meg. Az utolsó három bajnokin ötször(!) vette be az ellenfelek kapuját, s Barna Viktorhoz hasonlóan már hat találatnál jár. A legutóbbi, DVTK II elleni duplázása különösen emlékezetesre sikeredett: először védhetetlen fejessel alakította 1-1-re az állást, majd a hajrában, 21 méterről akkora kapásgólt szerzett, hogy nagypapa korában is emlegetheti majd. Ez volt csapatunk negyedik találata a meccsen, s ennek köszönhetően sikerült döntetlenre mentenünk a mérkőzést.

A folytatás remélhetően a hétvégén, Törökszentmiklóson sem marad el …

About Author