Felnőtt csapat Labdarúgás

Balassagyarmat után, Eger előtt

Mint köztudott, vasárnap háromgólos vereséget szenvedett csapatunk Balassagyarmaton. Sokáig nem nyalogathatjuk a sebeinket, hiszen holnap hétközi fordulót rendeznek az NB III-ban. A gyarmati meccs tanulságairól, a szerdai, egri találkozó esélyeiről vezetőedzőnket faggattuk.

  • Úgy gondolom, a negyedik helyezett csapat otthonába ki lehet kapni 3-0-ra – kezdte értékelését Dorcsák Zoltán. – A Balassagyarmat az egyik legstabilabb gárda a Keleti csoportban, nem véletlen, hogy utolsó nyolc meccsén egyetlen gólt kapott. Az első félidőben semmi nem utalt arra, hogy ilyen különbséggel szenvedünk vereséget. A hazaiaknak nem igen volt helyzetük, Ladányi Patriknak nem volt komoly védenivalója. Egy szabadrúgást követően elváltottuk magunkat és ezt kihasználva szerzett vezetést a Gyarmat. A szünetben megpróbáltunk szerkezetet váltani, ezáltal meddő mezőnyfölénybe is kerültünk, de kétszer megkontráztak minket, s ezzel el is szálltak esélyeink. A hajrában már örülhettünk, hogy maradt az eredmény.

Négy forduló van hátra a bajnokságból, hat pont az előnyünk a 15. helyezett előtt, ám szerdán Egerbe látogatunk …

  • A Heves megyei gárda formája ingadozó, s bár legutóbb nyert Gyöngyösön, előtte négy fordulón keresztül nyeretlen maradt. Ha csapatunk valós tudását nyújtja, van esélyünk a pontszerzésre. Sajnos Vincze Patrik kisárgult, míg Szövetes Krisztián bokasérülést szenvedett, így egyikük sem léphet pályára holnap. Úgy számoljuk 45-46 pont kell a biztos bent maradáshoz, azaz 3-4 pontra még mindenképpen szükségünk van. Szeretnénk minél hamarabb bebiztosítani jövő szezonbeli NB III-as tagságunkat.

A szerdai, Eger elleni összecsapás 17.30-kor kezdődiok a Szentmarjay Tibor-stadionban.

About Author