Felnőtt csapat Labdarúgás

Bajnoki csütörtökön …

A harmadosztályú bajnokság 28. játéknapján hétközi fordulót rendez az MLSZ. A Keleti csoport meccseire ma kerül sor. Egy kivétellel …

  • A Pénzügyőr kérését elfogadta klubunk, hogy egy nappal később, csütörtökön lépjünk pályára a fővárosban – tudta meg honlapunk csapatunk vezetőedzőjétől, Dorcsák Zoltántól. – Bár létszámilag megvagyunk, a sérültek miatt nem egyszerű a helyzetünk, ugyanis szinte valamennyien a védelemből dőltek ki. Az eddigi maródiakhoz ráadásul vasárnap csatlakozott Baranyi Bence is. Azt pedig sajnos láthattuk legutóbb az Eger ellen, hogy a felforgatott hátsó négyessel mire vagyunk képesek. Ennek ellenére természetesen nem feltartott kézzel utazunk a Pasaréti útra, amennyiben jobban sáfárkodunk lehetőségeinkkel, pontot, pontokat szerezhetünk.

A Pénzügyőr jelenleg kettő ponttal csapatunk mögött, a kilencedik helyen áll a táblázaton. A múlt hétvégén 1-0-ás vereséget szenvedett a DVTK II otthonában. Lászka Balázs vezetőedző ezúttal nem számíthat a tizedik sárga lapját Diósgyőrben begyűjtő Karacs Rolandra. Ősszel, hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedtünk a fővárosi zöld-fehérektől.

A Pasaréti úton csütörtökön 16 órakor kezdődő összecsapást Kovács Tamás vezeti, segítői Topálszki Szabin és Végh Márton lesznek.

About Author