Felnőtt csapat Labdarúgás

Azt kaptuk, amire számítottunk

Csapatunk rendkívül fontos győzelmet aratott a hét végi tavaszi nyitányon, Tállyán. A találkozón látottakról vezetőedzőnket faggattuk.

  • Azt kaptuk a Tállyától, amire számítottunk – elevenítette fel a vasárnapi összecsapást Dorcsák Zoltán. – Tudtuk, hogy felvállalják a nyílt támadófocit, s igyekeztünk a kínálkozó üres területeket megjátszani, gyors kontrákkal veszélyeztetni. A télen arra készültünk, hogy stabilabb lesz a védelmünk, ezáltal kevesebb gól is elég lehet a sikerhez, erre ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Rúgtunk négy gólt, de kaptunk is kettőt … Ugyan magabiztosan nyertünk, de a hazaiak játékában is mindvégig benne volt a gólt, így csak a lefújáskor nyugodhattunk meg.

Igazából már az első félidőben eldöntöttük a pontok sorsát …

  • Való igaz, hiszen a szünetig rúgtunk négy gólt, de megmondom őszintén, rosszul esett, hogy 0-1-nél nagyon gyorsan és könnyen egyenlítettek. Támadó felfogású tizeneggyel léptünk pályára és jól használtuk ki csatáraink gyorsaságát. Sajnos a szünet után már rossz döntéseket hoztunk, sok pontatlanság csúszott a játékunkba, az utolsó passzokat rendre elhibáztuk, ezért a győzelem ellenére is maradt hiányérzetem.

A meccs előtt külön kiemelte a jó rajt fontosságát.

  • Ezt továbbra is tartom. Tetszik, nem tetszik, kiesési rangadót játszottunk Tállyán és nagyon fontos győzelmet arattunk. De … de ugyan ilyen fontos lesz a vasárnapi, Hatvan elleni hazai összecsapás is.

Ha nem is rúgtunk gólt a második félidőben, azért csak nyertünk …

  • … és ezért jár is a dicséret a csapatnak. Külön öröm, hogy kimondottan jól szálltak be a cserék, bizonyítva ezzel, hogy valóban nagy a harc a kezdőbe kerülésért. Száz szónak is egy a vége, az összkép jó volt Tállyán, bizakodva várjuk a következő fordulót.

Csapatunk vasárnap 14.30-kor a Hatvan együttesét látja vendégül.

About Author