Felnőtt csapat Labdarúgás

Az utolsó pillanatban is érkeztek új fiúk …

Bár már lezárult az átigazolási időszak az amatőr csapatok számára, még időben elindítottuk a “szerződési procedúrát” nyári utolsó két új szerzeményünkkel. Mivel papírjaik elkészültek, már mindketten ott lehettek a bajnoki nyitány keretében, mi több, egyikük pályára is lépett.

A 32 éves Nagy Olivér személyében igazán rutinos, több poszton is bevethető támadót igazoltunk, nem véletlen, hogy néhány közös edzéssel a lábában már be is cserélte őt Kazincbarcikán Dorcsák Zoltán vezetőedző. Már 17 esztendősen – újpesti színekben – bemutatkozott az élvonalban, majd éveken keresztül a Pécs játékosa volt. Ezt követően megfordult a Paks és a Haladás NB I-es, a Szigetszentmiklós, Soroksár és a Szolnoki MÁV NB II-es együtteseiben. Az elmúlt két szezont az NB III-as Lipót gárdájánál töltötte.

Szintén a harmadosztálytól nyáron visszalépett Lipóttól érkezett a 20 éves Kiszely Dominik is, aki Pécsett, majd a Puskás Akadémia korosztályos csapataiban pallérozódott. Az elmúlt esztendőben 30 bajnokin négy gólt szerzett.

Mivel néhány héttel korábban már szerződtettük Harsányi Zoltánt is, így jelenleg három ex-lipóti játékos található keretünkben.

About Author