Felnőtt csapat Labdarúgás

Az utolsó forduló következik

Ezt is megértük … A hét végén a 38. forduló mérkőzéseivel befejeződik a 2021-22-es harmadosztályú bajnokság. Csapatunk vasárnap délután, idegenben, az egykori játékosunk, Csillag László által dirigált Hajdúszoboszló ellen zárja a pontvadászatot.

  • A nehézkes őszi idény után tavaszra úgy érzem sikerült rendeznünk a sorokat, s ha csak az idei eredményeket néznénk, a nyolcadik helyen tanyázna csapatunk – felelte honlapunk érdeklődésére Dorcsák Zoltán vezetőedző. – Ezek után azt kell mondanom, mindenféle teher nélkül lépünk pályára a negyedik helyen álló Hajdúszoboszló otthonában, s bármi is lesz az eredmény, nincs okunk a szégyenkezésre. Természetesen pontot, pontokat szeretnénk szerezni a hazai pályán kimondottan jól szereplő hajdúsági gárda ellen, s mivel a mezőny elejéhez tartozó gárdák ellen általában jól futballozunk, akár még jogosan is reménykedhetünk egy szép búcsúban. Azt sajnálom, hogy az elmúlt hetekben remek formába lendült Kalóz Ádámra nem számíthatok, mivel legutóbb kiállította a játékvezető, a fegyelmi bizottság pedig egy meccsre eltiltotta.

A vasárnapi bajnoki mérkőzés 17 órakor kezdődik Hajdúszoboszlón. A találkozót Urbán Eszter vezeti, segítői Zahorecz Roland és Majorné Nagy Petra lesznek.

About Author