Felnőtt csapat Labdarúgás

Az első pontok reményében …

Vasárnap a harmadik forduló mérkőzéseivel folytatódik az NB III-as bajnokság. Csapatunk ezúttal idegenben, Füzesgyarmaton lép pályára. A 17.30-kor kezdődő összecsapást Kátai Gábor vezeti, segítői Kövér Tamás és Vilmányi Simon lesznek.

Két vereséggel kezdte együttesünk az idei szezont. Az egyik, a kazincbarcikai 1-2 még akár bizakodással is tölthette el szurkolóinkat, hiszen nem csak vezettünk, de játékban sem voltunk rosszabbak, mint a bajnokság toronymagas esélyesének tartott hazai gárda. A szerdai, Békéscsaba II ellen hazai pályán elszenvedett 4-2-es “zakó” azonban mélyütéssel ért fel. Ugyan rúgtunk két gólt, ám hiába alakítottunk ki ezen felül számtalan ziccert, még tizenegyesből sem sikerült a kapuba találnunk. Ugyanakkor hátsó alakzatunkat négyszer is mattolták … Márpedig négy kapott góllal szinte lehetetlen a pontszerzés.

Holnap ahhoz a Füzesgyarmathoz látogatunk, mely hozzánk hasonlóan nyeretlen, de ugyanakkor veretlen is. Előbb szerdai legyőzőnk, a Békéscsaba II otthonában végzett 2-2-re, majd szerdán gól nélküli döntetlent ért el a Putnokkal szemben hazai környezetben.

Ha pontot, pontokat akarunk szerezni, Deli Márióék nem pazarolhatnak el annyi helyzetetet, mint tették azt szerdán, s védőinktől is sokkal koncentráltabb futballra lesz szükség!

About Author