Felnőtt csapat Labdarúgás

Az első győzelemre készülve …

A múlt heti MOL Magyar Kupa forduló után ezen a hétvégén ismét bajnoki mérkőzéseken lépnek pályára az NB III-as együttesek. Csapatunk a pontvadászat harmadik játéknapján az újonc Salgótarjáni BTC gárdáját fogadja. A találkozó vasárnap 17.30-kor kezdődik a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

– A nógrádi alakulat annak ellenére jól kezdte a szezont, hogy nincs még győzelme a bajnokságban – vélekedett vasárnapi ellenfelünkről a csütörtöki edzést követően vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – A sorsolása nem egyszerű, ám a DEAC otthonában és a Sényő ellen is 1-1-re végzett, azaz jelenleg előttünk áll a táblázaton. Nincs kiemelkedő játékosa, ereje a csapat egységében rejlik. Nem lesz egyszerű feltörni rendkívül masszív védelmét.

Mi a helyzet nálunk?

– Jó hír, hogy Fülöp Krisztián letöltötte eltiltását és Harsányi Bence is elkezdte az edzéseket. A bajnokságban eddig nem volt szerencsénk, hiszen a Tiszaújváros ellen a hosszabbításban, egy sorfalon megpattanó szabadrúgásgólnak köszönhetően buktuk el a győzelmet, míg a Karcag vendégeként 70 percig jól futballoztunk, de a számtalan helyeztünk ellenére nem tudtuk megszerezni a vezetést, s végül kikaptunk. A kupában aztán a múlt héten megtört a jég, hoztuk a kötelező győzelmet megye egyes riválisunk otthonában. Remélhetően ezzel a sikerrel átbillentünk a holtponton és a bajnokságban is megszerezzük első győzelmünket.

Vasárnapi bajnoki mérkőzésünket Nyekita Benjamin vezeti, segítői Deme Rajmund és Kovács Zoltán lesznek.


About Author