Felnőtt csapat Labdarúgás

Az első félidőben eldöntöttük a megyei rangadót

Három forduló után csapatunk két győzelemmel és egy vereséggel holtversenyben az 5-7. helyen áll, egyetlen ponttal lemaradva a második BVSC mögött. Vasárnap második hazai meccsünket, második megyei rangadónkat is meg, a Karcag után a Jászberény is pont nélkül távozott a Lipcsey Elemér Sporttelepről.

Az első negyedórában kerestük a fogást a vendégeken, ekkor egyszer Tajti Bence bravúrjára is szükségünk volt, hogy ne kerüljünk hátrányba. Miután azonban Mácsai Laci megszerezte a vezetést, húsz perc alatt eldöntöttük a három pont sorsát. A szünet után már igyekeztünk spórolni az energiánkkal, hiszen szerdán ismét hétközi forduló lesz a harmadosztályban.

Holnap az újonc Kőrösladányhoz látogatunk, mely remekül elkapta a rajtot. A nyitányon ugyan 1-0-ra kikapott a kis-Loktól, után azonban legyőzte a Vasas II-t (3-1), majd legutóbb idegenben kiütötte (0-5) a kis-Diósgyőrt. Hat pontja mellett figyelmeztető, hogy nyolc gólt szerzett és mindössze kettőt kapott a 270 perc során.

  • Azt hiszem rajtam kívül is sokakat meglepett ladányiak eddigi szereplése – vélekedett a holnapi ellenfélről Dorcsák Zoltán. – Nem is igazából a két győzelme, hanem az, hogy milyen simán nyert mondjuk Diósgyőrben. Igyekeztünk feltérképezni őket, az egy éve tőlük érkezett Mácsai Laci is ismer még néhány játékost keretükből, így bízom benne, hogy sikerrel vesszük az akadályt ellenük.

A szerdán 17.30-kor, Kőrösladányban megrendezésre kerülő bajnoki találkozót Dobai János vezeti, segítői Molnár Alex és Szabó Laura lesznek.

About Author