Felnőtt csapat Labdarúgás

Az edzések mellett jönnek a felkészülési meccsek

Csapatunk két hete már, hogy megkezdte felkészülését a 2021-22-es harmadosztályú bajnokságra. Az augusztus elsejei rajt előtt természetesen több edzőmeccsen is pályára lépnek Dorcsák Zoltán vezetőedző fiai. Az elsőre július 3-án, szombaton kerül sor, az NB II-es Szolnoki MÁV FC vendége lesz együttesünk.

A felkészülési meccseken nem az eredményen van a főhangsúly, s ez most különösen igaz lesz a holnapi kilencven percre, hiszen átalakulóban lévő csapatunkban több próbajátékos is bizonyítási lehetőséget kap. A szombati, majd jövőr szerdai, a DVSC II elleni találkozókat követően dönthet szakmai stábunk, ki az, akit marasztalunk és kik azok, akiktől elköszönünk.

A másodosztályú Tisza-parti gárda is az átalakulás idejét éli: távozott többek között a kék-fehérektől a házi gólkirály Novák Csanád (Nyíregyháza), a középső védő Tamás László (Szentlőrinc), visszatért Diósgyőrbe Bárdosi Bence, míg budafoki színekben szerepel ősszel Kotula Máté. Ugyanakkor a tavasszal kölcsönben csapatunkban szerepelt Iván Milán visszatért Csábi József alakulatához.

A szombati felkészülési mérkőzés 10 órakor kezdődik Szolnokon.

About Author