Felnőtt csapat Labdarúgás

Ami a felkészülés alatt sikerült, most nem …

Csapatunk a bajnokság hatodik fordulójában vereséget szenvedett a REAC otthonában, így nem tudott előre lépni a táblázat 15. helyéről.

  • El kell ismernem, megérdemelten nyert a fővárosi alakulat – elevenítette fel a hétvégi bajnoki fordulón látottakat vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Több lehetőséget dolgozott, melyek közül kettőt gólra is váltott, így felesleges bármiről is beszélni.

A nyári felkészülési mérkőzések eredményeihez képest óriási a kontraszt ...

  • Ami az edzőmeccseken sikerült, az most az istennek sem jön össze. Ami akkor befelé pattant, az most rendre kifelé jön. Tudom, magyarázkodásnak tűnik, de a játékunk semmivel sem rosszabb, mint volt júliusban, csak éppen a ziccereinket nem tudjuk gólra váltani. Most a REAC ellen is volt lehetőségünk bőven, akadt, hogy egy támadásból háromszor is betalálhattunk volna, de előbb a kapufa, majd a kapus hárított, végül közelről fölé bombáztuk a labdát. Ugyanakkor hátul rendre dobunk egy, egy olyan hibát, melyet viszont kihasználnak ellenfeleink.

Mi lehet a megoldás?

  • Pszichésen kell rendbe tenni a játékosokat. Nem szabad, hogy elbizonytalanodjanak, görcsössé váljanak, mert az újabb vereségekhez vezet. Mindezt könnyű elmondani, de nehéz megvalósítani. Biztos vagyok benne, egy győzelem egyenesbe állítaná csapatunkat.

A bajnokság következő fordulójában a Kisvárda II alakulatát fogadja csapatunk.

About Author