Felnőtt csapat Labdarúgás

Akár már áprilisban eldőlhet …

Csapatunk az utolsó három fordulóban hét pontot szerzett – köszönhetően, hogy védekezésünk Aranyos Mózesék visszatérésével sokkal stabilabb lett -, s ezzel előre lépett a tizennegyedik helyre. Ezzel pedig belátható közelségbe került a kiesés elleni küzdelemben riválisnak számító együttesekhez.

Most zsinórban három olyan mérkőzés következik Dorcsák Zoltán vezetőedző tanítványai számára, melyeken óriási lépést tehetnek a bent maradás felé. Sőt, kis túlzással áprilisban akár el is dőlhet a sorsuk. Most hétvégén utaznak a közvetlenül előttük, már bent maradó helyen álló Sényőhöz, majd a sereghajtó Gyöngyös vendégei lesznek, azt követően pedig azt a DVTK II-t fogadják, mely hat ponttal megelőzve őket a tizedik helyen tanyázik.

A versenykiírás értelmében a 14-16. helyezett csapatok, illetve a négy NB III-as csoport két legrosszabb 13. helyezettje kényszerül búcsúra a szezon végén a harmadosztályból. Jelen állás szerint a következő a sorrend a 13. helyezettek között: SBTC 25 (Észak-Kelet), ETO Akadémia 22 (Észak-Nyugat), KTE II 21 (Dél-Kelet), Mohács 20 (Dél-Nyugat).

About Author