Felnőtt csapat Labdarúgás

Akadtak kiemelkedő meccseink …

Megszerzett 31 pontunknak köszönhetően nyugodtan várhatjuk a tavaszi folytatást – zárta értékelése második részét vezetőedzőnk. Interjúnk harmadik, utolsó fejezetében az emlékezetes pillanatokra, a szép emlékekre fókuszáltunk.

  • Szerencsére több is akadt belőle – kezdte Dorcsák Zoltán. – Az, hogy megyei riválisunkat, a szezon meglepetéscsaptának számító Karcagot kétszer is legyőztük, nem csak nekünk, de szurkolótáborunknak is emlékezetes marad. Ráadásul a hazai összecsapás során szinte teljesen megtelt a lelátó a Lipcsey Elemér Sporttelepen. A DEAC elleni 3-2-es győzelem számunkra szintén a bravúr kategóriába tartozik és sokáig emlékezni fogunk a Sényő elleni 2-1-re is. Ez utóbbi során nem játszottunk jól, de erőnket jelzi, hogy miközben a 90. percben Tajti Bence tizenegyest hárított, a hosszabbítás utolsó pillanataiban kicsikartuk a győzelmet.

Az edzők nagy része nem szereti nyilvánosan értékelni játékosait, mondván ez az öltözőre tartozik …

  • Én is ezek közé tartozom, a kritikai észrevételeimet szeretem szemtől szemben megosztani az érintettel. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy aki rászolgál a dicséretre, az megérdemli, hogy büszke lehessen rá. Skulka Botond sérülés miatt több meccset is kihagyott, ám így is nyolc gólt szerzett az ősszel, s ezzel házigólkirály lett. Tajti Bence több pontot hozott a konyhára, kritikus pillanatokban hárított tizenegyeseket, védett ziccerekben. Amikor neki gyengébben ment, akkor sem rajta ment el a meccs, azaz mindképpen erőssége volt csapatunknak. Baranyi Bence új fiúként csatlakozott hozzánk a nyáron, sérült is volt a szezon elején, ám így is beverekedte magát a kezdőbe. Rajtuk kívül is akadtak jó teljesítményt nyújtók, ám a többieknél több volt a hullámvölgy.

Csapatunk játékosai, a szakmai stáb jelenleg szabadságát tölti, a felkészülés január 9-én kezdődik.

About Author