Felnőtt csapat Labdarúgás

A második félidő már rendben volt …

Csapatunk a bajnokság tizedik fordulójában 5-2-es győzelmet aratott a Gyöngyös ellen. Dorcsák Zoltán vezetőedzőt faggattuk a vasárnap látottakról.

– Felemás érzések kavarogtak bennem – kezdte értékelését vezetőedzőnk. – Jól kezdtünk, gyorsan meg is szereztük a vezetést, ám azt követően az első félidőben a Gyöngyös lefocizott minket a pályáról, s erre nem volt példa még a vereségeink alkalmával sem. Nem tudtuk megtartani a labdát, elveszítettük a párharcokat, s Tajti Bence bravúrjaira volt szükségünk, hogy ne kerüljünk hátrányba.

A második félidőre viszont nem lehet panaszunk …

– Nem tagadom, a szünetben zengett az öltöző, pedig nem jellemző rám, hogy felemelem a hangom. Szerencsére nyitott fülekre talált mondandom, összekaptuk magunkat, jól járattuk a labdát, helyzeteket dolgoztunk ki és ami fontos, ezúttal jó százalékban ki is használtuk azokat. A hajrát ugyan egy kicsit elkönnyelmüsködtük, de azért a végén csak szereztünk öt gólt. Márpedig lehet, hogy a Gyöngyös a sereghajtó, de kilenc vereségéből ötször(!) egy, háromször két góllal kapott ki. Csupán a kis-Loki és a DEAC tudott nekik három gólt rúgni, a többi meccsen megúszták egy, vagy két kapott góllal. Szóval lehetek kritikus az első 45 perc miatt, de ez a győzelem azért nem olyan rossz …

Csapatunk a bajnokság hétvégi fordulójában Diósgyőrbe látogat.

About Author