Felnőtt csapat Labdarúgás

A második félidő már rendben volt

Csapatunk a bajnokság huszonegyedik fordulójának mérkőzésén nagyon fontos győzelmet aratott a REAC ellen, s ezzel életben tartotta bent maradási reményeit.

  • Bár úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy elterveztük, gyorsan, már a harmadik percben vezetést szereztünk, ám a folytatás már nem olyanra sikerült, mint amiben reménykedtünk – elevenítette fel a vasárnapi összecsapást vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Azt hittük, a vezetés megnyugtatja a csapatot, s végre nyugodtan futballozhatunk, ehelyett az első félidőben az történt, amit a REAC akart. Tudtuk, hogy folyamatosan ívelgetni fognak, mégsem tudtuk levédekezni támadásaikat. Előbb egyenlítettek, majd a vezetést is átvették, ettől pedig elől is elbizonytalanodtunk. A szünetben szerencsére sikerült megnyugtatni a társaságot, végre elkezdtük játszani a saját játékunkat. Nem csak, hogy rúgtunk két gólt, de további helyzeteink is voltak. Úgy érzem, megérdemelten nyertük meg a hatpontos találkozót.

Mivel a Salgótarján és a Sényő is kikapott, így látótávolságra felzárkóztunk a bent maradást érő helyekhez: az SBTC kettő, a REAC három, a Sényő öt pontra van előttünk a táblázaton.

About Author