Felnőtt csapat Labdarúgás

A listavezetőt fogadjuk …

Vasárnap a bajnokság 15. fordulójának összecsapásán az egész harmadosztályú bajnokság legjobban szereplő együttesét, a BKV Előrét fogadja csapatunk.

A fővárosi alakulat az előző szezonban a kiesést jelentő 17. helyen végzett a Nyugati csoportban és csak a feltöltésnek köszönheti, hogy idén is az NB III-ban indulhat. Ehhez képest …

A nyáron átkerült a Keleti csoportba az ifj. Albert Flórián dirigálta gárda és régen látott parádés szezont fut. Az eddig lejátszott 14 bajnoki találkozójából tizenhármat(!) megnyert, egyedül Kazincbarcikán szenvedett vereséget. Ehhez fogható sorozatra nagyon régen nem volt példa az NB-s osztályokban. Hét meccset hozott le kapott gól nélkül a kék-sárga legénység, s csupán egyszer, 2-0-ás veresége alkalmával nem talált a kapuba.

Legeredményesebb játékosa a Ferencváros korábbi futballistája, a kétszeres NB I-es bajnok, még mindig csak 32 éves Busai Attila, aki korábbi védekező posztját erre a szezonra támadóra cserélte. Rutinját remekül kamatoztatva már tízszer volt eredményes az ősszel. Rajta kívül a kapus Horváth Gábor, a középső védő Szabó Norman, Forgács Péter valamint Ferkó Ádám is komoly NB II-es múlttal rendelkezik, azaz nem “nyeretlen kétévesekből” áll a fővárosi gárda.

A BKV Előre elleni találkozó vasárnap 13 órakor kezdődik a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

About Author