Felnőtt csapat Labdarúgás

A kis-Újpestet fogadjuk a hétközi fordulóban

A hét végén szünet volt a harmadosztályú bajnokságban – a csapatok egy része MOL Magyar Kupa-meccsen léptek pályára -, ám szerdán folytatódik a pontvadászat. Dorcsák Zoltán legénysége az Újpest II gárdáját fogadja Tiszafüreden.

  • Szeretnénk folytatni a Füzesgyarmaton megkezdett sorozatunkat – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk. – A Békés megyei döntetlen után nyertünk Debrecenben, s most már jó lenne hazai környezetben is sikerrel venni az akadályt.

Pénteken edzőmeccset játszottunk …

  • Inkább azt mondanám, edzettünk egy jót, s ebben segítségünkre volt az Egyek gárdája. Mérkőzés szituációban kipróbálhattunk több olyan támadási, védekezési taktikát, melyeket eddig csak egymás közt gyakoroltunk.

Mire számíthatunk a kis-Újpest ellen?

  • Bajnoki szünet van az élvonalban, így kiszámíthatatlan, milyen kerettel jönnek a lila-fehérek. Az biztos, fiatal, az NB III-hoz képest fizikálisan erős, gyors játékosokra számíthatunk. Annyit szeretnék még hozzátenni: amatőr osztályban, szerdán délután, munkaidőben meccset rendezni, nem éppen barátságos ötlet. Sem a dolgozó játékosoknak, sem a szurkolóknak.

A hétközi bajnoki találkozó 16 órakor kezdődik a Lipcsey Elemér Sporttelepen..

About Author