Felnőtt csapat Labdarúgás

A kettős emberhátrány már sok volt …

Csapatunk az idény legsúlyosabb vereségével zárta vasárnap a 2021-es esztendő őszi felvonását. Egyetlen meccsen kaptunk ki korábban háromgólos különbséggel az elmúlt hónapokban- Tiszaújvárosban, de ott is a 92. percben kaptuk a harmadik találatot -, a többi vereség alkalmával szorosabb volt a végeredmény. Most a Kazincbarcika 5-1-re nyert a Lipcsey Elemér Sporttelepen …

  • Több, mint egy órát játszottunk kettős emberhátrányban az éllovas ellen, így nehéz szakmailag bármit is értékelni – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Mindkét kiállítás jogos volt, bár az első esetében láttunk már olyat, hogy sárga lapos figyelmeztetéssel megúszta az elkövető. Mérlegelés kérdése … A kaputól 20 méterre szabálytalankodott Háda Zoli, s ott volt még mellette Fehér Zsolt is, de kétségtelen, hogy gólhelyzetben lépett ki a barcikai játékos. A 8. percben ezzel el is dőlt a találkozó, még akkor is, ha tíz emberrel futballozva is egyenlítettünk. Fehér Zsolt esete viszont egyértelmű, a tizenhatoson belül kézzel visszahúzta ellenfelét, ez pedig azonnali piros lapot von maga után. Érthetetlen mozdulat volt rutinos védőnktől. Ráadásul Zoli kiállítása után a szabadrúgást, Zsolté után a tizenegyest egyaránt berúgta a Kazincbarcika.

Ekkor még több, mint egy óra volt hátra a meccsből …

  • Úgy gondolom, hogy a többiek tisztességesen helyt álltak. A listavezető ellen, kettős emberhátrányban hatvan perc alatt két gólt kapni, vállalható eredmény. Ez a meccs tökéletesen keretbe foglalta zaklatott őszi idényünket, mikor betegségek, sérülések, kiállítások miatt komoly összeállítási gondokkal kellett rendszeresen pályára lépnünk. Örülök, hogy vége az őszi szezonnak, a tavasz ennél csak jobb lehet.

Csapatunk tagjai 2022. január 6-án kezdik meg a felkészülést a bajnokság folytatására.

About Author