Felnőtt csapat Labdarúgás

A Fradi miatt ismét hazai pályán …

Vasárnap ebéd utána a bajnokság 16. fordulójának mérkőzésén a Kisvárda II együttesét fogadja csapatunk a Lipcsey Elemér Sporttelepen. Eredetileg idegenben, a Várkerti Stadionban lépett volna pályára együttesünk, ám a szabolcsi klub első csapata aznap hazai környezetben fogadja a Ferencvárost, így kérésükre felcseréltük a pályaválasztói jogot.

Ez viszont egyben azt is jelenti, hogy a Kocsis János dirigálta vendégegyüttes kénytelen lesz lemondani az első keretből visszajátszók szolgálatairól. Igaz, nélkülük is kellően erős a gárda. Utolsó négy meccsén 13 pontot szerzett – csak a Hajdúszoboszló tudott döntetlenre végezni ellen -, nem véletlen, hogy a táblázat negyedik helyére lépett előre. Utolsó vereségét még november végén, BKV Előre ellen szenvedte el. Azért, hogy a piros-fehérek is képesek megbotlani bizonyítja, a kieső helyen tanyázó Hidasnémeti képes volt győzni Kisvárdán.

Természetesen tippjátékunkat folytatjuk a vasárnapi bajnokin is, szombaton, klubunk facebook-oldalán keressék ehhez kapcsolódó cikkünket.

About Author