Felnőtt csapat Labdarúgás

A BKV-meccset nem felejtjük …

Miközben keretünk – különösen az őszi idény második felében – komoly létszámhiánnyal küszködött a bajnokságban, s az eredmények tekintetében elmaradt az előzetes várakozástól, szerencsére akadtak olyanok, akik így is kitartottak csapatunk mellett.

  • Mi, szurkolók vagyunk a füredi gárda tizenkettedik játékosa – vélekedett felvetésünkre Papp Mátyás, aki ősszel az összes hazai meccsen a lelátóról szurkolt együttesünknek. – Igaz, hogy nem úgy sikerült az idény, ahogy szerettük volna, de ez szerintem külső okokra vezethető vissza. Ha nincs a sok sérülés, betegség, előrébb állhatnánk a táblázaton, így viszont azt kell mondanom, most a helyünkön vagyunk.

Évek óta figyelemmel követi csapatunk szereplését …

  • A tavaly őszi keretünk összeszokottabbnak tűnt és úgy gondolom, Kalmár Ferit, illetve Szabó Tomit nem sikerült pótolnunk. Az érkezők nagy része nem rossz futballista, de egyelőre még nem mindenki bizonyított.

Akadtak emlékezetes meccseink az ősszel …

  • … pro és kontra egyaránt. Az biztos, a BKV Előre elleni meccset sokáig nem fogom elfelejteni. Úgy győztük le a veretlen listavezetőt, hogy pillanatnyi esélye sem volt. Örülhet, hogy megúszta kétgólos vereséggel. Ugyanakkor a zárófordulóban lejátszott Kazincbarcika elleni találkozó nem hiányzott. Korán kettős emberhátrányba kerültünk, s bár akkor ezt a játékvezetőnek róttam fel, így utólag el kell ismernem, jogosak voltak a piros lapok. Az a kilenc játékos viszont aki a pályán maradt, minden dicséretet megérdemel, nem adták olcsón a bőrüket.

Bent maradunk?

  • A Tiszafüredi VSE-nek az NB III-ban a helye. Köszönet érte Ábrahám Tamásnak, hogy megteremti ennek feltételeit, illetve edzőinknek, játékosainknak, hogy mindezt a pályán is bizonyítják. Meg sem fordul a fejemben a kiesés. Ha csak a sérültjeink térnek vissza, biztos vagyok benne, akkor is simán kiharcoljuk a bent maradást. Amennyiben viszont igazolunk néhány meghatározó játékost, a mezőny első felében végzünk.

Zárszó?

  • Közelegnek az ünnepek, ezúton is minden füredi szurkolónak, a klub valamennyi dolgozójának, játékosának áldott, békés karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!

About Author