Felnőtt csapat Labdarúgás

A szünetben azért letoltam a srácokat …

Mint köztudott, csapatunk a szerdai, hétközi fordulóban idegenben győzte le 3-0-ra a dobogón tanyázó BKV Előre együttesét. Az eredmény csak azok számára meglepetés, akik nem látták az összecsapást.

  • Tényleg jól játszottunk. Bármilyen hihetetlenül hangzik is, a 3-0 a hazaiakra nézve hízelgő – értékelt tömören vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán.

Az utolsó három meccsen szereztünk kilenc pontot, rúgtunk 7 gólt és nem kaptunk egyet sem, pedig két dobogóssal és egy megyei riválissal játszottunk . Ismét jó tiszafüredi szurkolónak lenni …

  • Úgy érzem, a jászberényi győzelem után elmúlt a görcsösségünk, felszabadultak lettek játékosaink és ismét élvezik a focit. Korábban lehetett azt mondani, hogy szerencsével, nyögvenyelősen nyertünk a Tállya vagy mondjuk a DVTK II ellen, ám ezt az utolsó három győzelmet valóban megérdemeltük.

A 3-0 az 3-0, de valóban ennyire egyértelmű volt a szerdai sikerünk?

  • Bár a szünetben is nálunk volt már az előny, azért az öltözőben mégis letoltam a srácokat, mert a helyzetek alapján nem egy, hanem 4-5 góllal kellett volna vezetnünk. Nagyobb koncentrációt kértem tőlük, s a fordulás után tíz perc alatt végleg elvarrtuk a szálakat. A hazaiak szakvezetője, Albert Flórián úgy gratulált a lefújás után, hogy “lefociztatok minket”. Pedig a harmadik helyezett otthonában játszottunk … Érdekes egyébként, a második DEAC elleni párharcból 2-1-es gólkülönbséggel, három pontot szereztünk, a harmadik BKV-t pedig 5-0-val oda-vissza megvertük. Most sajnálhatjuk igazán a tállyai és hidasnémeti vereséget vagy a Törökszentmiklós és SBTC elleni döntetlent …

Vasárnap máris itt az újabb forduló …

  • Egy fiatal, gyors, mindenki számára kellemetlen Kisvárdához utazunk. Három győzelmünk ellenére sem mi vagyunk az esélyesek, de hát evés közben jön meg az étvágy. Ahogy a BKV ellen, úgy a Várkerti-stadionban is élvezni akarjuk a játékot. Teher nélkül lépünk pályára, pontot, pontokat szeretnénk szerezni.

A vasárnapi bajnoki találkozó 17 órakor kezdődik Kisvárdán.